ORAR AUDIENTE DECANAT

Prof.Univ. Dr. D.Petrea – decan      : Luni – Joi  8.00 -10.00  ( sala decanat )

 

Precizari referitoare la sesizarile adresate de catre studenti conducerii facultatii

Cu privire la conditiile solutionarii unor sesizari venite din partea studentilor, conducerea facultatii face urmatoarele precizari:

•  Conducerea facultatii sustine neconditionat schimburile de opinii cu studentii si/sau reprezentantii acestora destinate solutionarii operative a oricaror disfunctii, sesizari sau nemultumiri obiective semnalate de catre studenti.

•  Sesizarile pot fi adresate verbal (în cadrul programului de audienta) sau în scris, decanului, prodecanilor, cancelarului facultatii si/sau cancelarului studentilor.

•  În cazul adresarii scrise, autorii sesizarilor sunt rugati sa îsi asume responsabilitatea celor relatate, precizând numele si adresa la care pot recepta raspunsul. Conducerea facultatii garanteaza confidentialitatea informatiilor si a identitatii persoanelor în cazul oricaror discutii sau sesizari ce ar fi de natura sa genereze riscuri la adresa autorului/autorilor sesizarii.

•  Conducerea facultatii nu poate da credit sesizarilor anonime chiar daca acestea ar putea sa aduca în discutie aspecte reale.

•  Conducerea facultatii multumeste studentilor pentru împartasirea opiniilor, referitoare la aspecte institutionale de interes comun, cu respectarea conditiilor de mai sus.