Ne face mare plăcere să vă anunțăm ca, în acest an, Școala de vară GEOMATICĂ se va desfășura în perioada 04-08 Iulie 2022 la Baza de Practică și Agrement Baru, Județul Hunedoara.

 

Tematicile abordate si programul detaliat va fi disponibil pe pagina de facebook https://www.facebook.com/scoalageomatica

 

Înscrierile se vor face pe baza unui formular de inscriere disponibil online, formular care va fi postat pe pagina de facebook.


https://forms.gle/oE3w7N1NeuXcN4aw9 

 

Acceptarea participanțior se va face după regula PRIMUL VENIT PRIMUL SERVIT, în limita locurilor disponibile (în acest an sunt disponibile 50 locuri)

 

În cadrul Școlii de Vară se acceptă studenți nivel licență și nivel masterat indiferent de anii de studiu și universitate de proveniență.

 

Participarea la cursurile școlii de vară nu implica niciun cost din partea participanților (cazarea și masa fiind asigurate gratuit de organizatori).

 

 Deplasarea la si de la Baza de Practică și Agrement Baru, Județul Hunedoara se va sustine pe cont propriu de către fiecare participant în parte.

 

Powered by Froala Editor

Etichete: