Dragi studenti,

Asociaţia Ecouri Verzi şi programul de voluntariat Potecătorii, împreună cu Facultatea de Geografie a Universităţii Babeş Bolyai, te invită la o proiecţie de film şi o întâlnire cu cel mai titrat alpinist de altitudine din România, Horia Colibăşanu. Horia a urcat până acum 8 vârfuri de peste 8000 m, toate în stil alpin, fără şerpaşi şi oxigen suplimentar. Printre vârfurile urcate de Horia Colibăşanu se află şi vârful Everest. Vineri seara avem şansa să vedem filmul ascensiunii, împreună cu el, şi să îi punem întrebări legate de expediţiile sale.

Ne veţi cunoaşte şi pe noi, Ecouri Verzi, un club montan şi ONG de mediu din Cluj-Napoca şi o să aflaţi despre Potecătorii, un program de voluntariat pentru poteci de drumeţie, la nivel naţional, ce reuneşte mai multe cluburi. Horia Colibăşanu a acceptat de devină ambasadorul programului Potecătorii. Mulţumim!

La început de an universitar suntem bucuroşi să primim alături de noi voluntari dornici să descopere munţii României şi să trăiască aventura voluntariatului pe poteci şi pentru poteci.

Vă aşteptăm să îi urăm împreună bun venit lui Horia la Cluj şi să ne bucurăm de munte, explorare, ascensiuni la limită şi de povestea unuia dintre cei mai buni alpinişti de altitudine de la noi!

Va asteptam cu drag!

Detalii eveniment


Etichete: